About Us

About Us

In the fall of 2009, a small group of Barça fans decided to create a ¨Penya¨ in order to unify local supporters and help share the passion for F.C. Barcelona in the Washington, D.C. area.  Since then, our membership has been growing steadily and we continue to look for new members.  We meet for every Barça match and aim to organize other social activities related to soccer and the club.

Català: A finals de 2009, un petit grup d’aficionats del F.C. Barcelona van crear una Penya amb l’objectiu d’unificar tots els fans del club blaugrana de l’àrea de Washington D.C. i compartir així la seva passió pel club. Des d’aleshores, el nombre de membres no ha fet més que créixer, i esperem que continui sent així. Ens reunim per a cada partit del Barça i organitzem altres activitats relacionades amb el futbol i el club.

Castellano: A finales de 2009, un pequeño grupo de aficionados del F.C. Barcelona crearon una Penya con el objetivo de unir a todos los fans del club azulgrana del área de Washington D.C. y compartir así su pasión por el club. Desde entonces, el número de miembros no ha parado de crecer, y tenemos la esperanza que siga siendo así. Nos reunimos para ver cada partido del Barça y organizamos otras actividades relacionadas con el futbol y el club.

 

BOARD OF DIRECTORS

Raimon Puigjaner – Founder & President

Aaron Plantenberg – Founder, Vice President & Treasurer

Isaac Moreno – Founder & London Liaison

Scott Gustaveson – Secretary

Anne Gustaveson – Board Member

Mark Roth – Board Member & Official Photographer

Daniel Magness – San Francisco Liaison

Jaume Rivera – Barcelona Liaison

Leave a Reply